LilleBuddha AS
Neuberggaten 9
0367 Oslo
Telefon +47 22 55 51 37

Velkommen til LilleBuddhas fargerike univers

Velkommen til LilleBuddha sine nettsider!

Her kan du finne interiør-accessoires, lykter & lamper, speil og litt møbler, tekstiler, klær og smykker, vesker, skjerf  og mye annet!
Innkjøpene gjør jeg i India og Marokko, og på messer i utlandet..... med et og annet innslag fra andre land i Østen/Midtøsten. Mye av varene er håndlaget og unike, laget av både gamle og nye materialer.

Fra India kommer bl.a. fargerike sengetepper, laget av resirkulerte stoffer, men også nye tekstiler, puter og veggtepper. Fra India kommer også vakre, florlette, hvite gardiner med håndbroderier

Vi har lekre tunikaer og topper i silke eller bomull, broderte jakker og sjal, jakker og kåper i resirkulerte stoffer. Du finner også klær fra  Zazo, en fransk designer som bruker de lekreste stoffer og farger, skjørt og vesker laget av gamle og nye broderier fra Nord Thailand.

Smykkene, både i sølv og forgylt sølv, med og uten (halv edelstener) stener,  kommer for det meste fra India, men vi fører også lekre øredobber og kjeder som er håndlagde kopier av gamle Ottomanske juveler.

Jeg har alltid vært fascinert av det etniske, både innen smykker og interiør, og da gjerne en blanding av stilarter.  Det fører litt ekstra farge og atmosfære til interiøret. 

Klikk deg inn på produktsidene og få litt inspirasjon. Kontakt oss om du har spørsmål, eller om du kanskje vil bestille varer.

Vi sender gjerne varer til deg om du ikke bor i Oslo. 

 

Jeg har dessverre ikke vært så flink til å oppdatere denne siden siste året, men skal prøve å bli bedre på dette  :)

Ellers kan dere også bli venn med LilleBuddha på FaceBook.   Der er det flere oppdaterte bilder, som jeg legger inn fortløpende når det kommer inn nye varer.

 

Åpningstidene er Mandag tirsdag, onsdag, fredag     11 - 17

                        Torsdag til                                     11 - 18                        

                        Lørdag                                           11  - 15 

 

Bli venn med oss på Facebook:  Se etter LilleBuddha   (stavet i ett ord)

 

Hilsen  Nina i LilleBuddha